4 NAJLJUBŠE ONLINE TRGOVINE

4 NAJLJUBŠE ONLINE TRGOVINE

Velikokrat dobim vprašanja, katere so tiste online trgovine z dekoraciji in pohištvenimi kosi, ki jih res priporočam. Priznam, moja duša se hrani z raziskovanjem ponudbe različnih online shopov, zato danes nekaj besed (in še več slik) o njih. Kam na netu najraje zasurfam?

 

1. H&M HOME

Brez dvoma lahko rečem, da je to pri meni number 1 online trgovina. Neverjetna ponudba dekoracije me vedno prevzame, čeprav je velikokrat vse, kar mi pade v oči, že razprodano; na tej strani je treba misliti hitro. Trgajo sceno z dekorativnimi blazinami, svečkami, posteljnino,… Poleg tega so cene povsem normalne. Naročila sem že precej in se še nikoli ni zgodilo, da s čim ne bi bila zadovoljna. Poštnina je velikokrat zastonj nad 30€, spremljajte pa tudi akcije, ki so na njihovi strani pogoste. PRIPOROČAM.

 

 

 

 

 

2. URBAN OUFITTERS

Pri nas precej slabše znana UO trgovina, katere rdeča nit so bohemski poudarki in barve. Imam kar nekaj preprog na wishlisti, ker so res nekaj posebnega. Izbire ni ogromno, se pa najdejo bolj statement kosi, za katere bomo tudi odšteli malo več. Ali pa ne, če ulovimo akcijo. Poštnina v Slovenijo je okrog 9€.

 

 

 

 

 

3. ZARA HOME

 

 

Vsem dobro znana Zara ne razveseljuje samo z modnimi oblačili, ampak tudi s pohištvom in dekorjem. Odlično stilirane fotografije so vir inspiracije, ponudba je velika in vedno se najde kaj novega. Z razliko s H&M, so cene malo višje, na račun katerih so tudi boljši materiali in zanimivi vzorci. Delajo predvsem na naravnem vibu, veliko je lesa, marmorja, ekološkega bombaža, lana,…. Zagotovo se najde kaj za vsakega, v to ne dvomim. Poštnina do zneska 100€ znaša 9,99€, nad tem zneskom je zastonj. Že surfaš?

 

 

 

 

4. VIVRE

 

 

Vivre je spletna trgovina, na kateri se najde praktično vse. Svetujem, da si potpežljiva z iskanjem, ker je ogromna ponudba kosov in dekorja v različnih stilih. Vsekakor ti brskanje vzame več časa kot pri zgoraj naštetih shopih. Ponujajo veliko različnih, znanih in manj znanih znamk, veliko znižanih artiklov in velik razpon cen. Poštnina nad 65€ je brezplačna, za nekatere kose je pa dolg dobavni rok.

 

 

 

 

Tako, to je mojih trenutno najljubših online trgovin, ki ponujajo dekoracijo. Seveda preglejujem še kakšno več, ampak te sem izpostavila, ker imajo res veliko ponudbo in so v koraku s časom. Poleg teh obožujem še Amazon.de, kamor najraje pokukam, ko že vem kaj iščem. Imaš možnost brskanja v angleščini, če si nevešča nemščine, tako kot jaz. 😀 Treba je pa pazit pri dostavi, ker velikokrat ne dostavljajo v Slovenijo, sploh zdaj v tem času.

 

Upam, da ti je bila objava všeč in si dobila kakšno idejo več, kaj ob naslednjem iskanju vtipkat v brskalnik.

Bye bye,

Urška

2 Responses

  1. Hvala za članek, super predlogi.
    Sama se na Amazonu sploh ne znajdem, mi je totalno nepregleden pa imam občutek, da je ogromno enakih zadev kot na aliexpressu le po višji ceni. Bi lahko mogoče delila kakšen uspešen nakup z Amazona?
    V Sloveniji pa sama najbolj pogrešam Maisons du monde, tja vedno zaidem, če me pot zanese v Francijo, in me žalosti, da spletna trgovina ne dostavlja k nam.

    1. Irina, hvala! Sama z aliexpressom nimam izkušenj, ker me daljša dostava muči, si v tem času mogoče že premislim 😀 Vem pa da punce veliko najdejo tam, zelo verjetno da so podobne/enake stvari na Amazonu, ampak tam vedno gledam, da je dostava v roku nekaj dni, pa tudi cene so ugodne, če le iščeš dovolj dolgo. Tam sem recimo kupila luč za jedilnico, tapete za otroško sobo in sem z obojim več kot zadovoljna. Bom spisala eno objavo o Amazonu.
      Glede MDM pa sem na istem; sem naročila že par stvari h kolegu v Avstrijo, pa smo potem šli iskat tja, ker imamo blizu. Bi bilo super, če bi dostavljali k nam, stvari so res čudovite.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Prijava na carske novičke

Premišljena doza interier navdiha naravnost v tvoj nabiralnik.

Samo carska vsebina, brez druge navlake.