KAKO OPREMITI BALKON?

KAKO OPREMITI BALKON?

Še vedno ostajamo doma, temperature rastejo, noter nam je že precej dolgčas… Kaj nam preostane? Gremo na teraso! Ali balkon, če ga imaš.

Tudi, če nisi ravno med najbolj srečnimi in imaš na voljo nekaj kvadratov pod soncem, nič hudega. S pravim pohištvom se vse reši. Velikokrat vidim kar palete z blazinami po celi širini balkona, kar je za majhen prostor zelo funkcionalno. Če imaš možnost in če mere štimajo, priporočam tudi udobnejši dvosed, kjer nič ne leze (kot recimo na paleti :D). Ponudba manjših mizic je velika, zato si ne bo težko izbrati najljubše. Zraven pa kak poseben stol in veliko dekorja; če ti je všeč boho stil, seveda. Vidimo lučke, pletena ogledala, slike, preproge (naj bodo za ven ali pa vsaj pralne), lanterne, tabureje, velikoooo zelenja, svečke in okrasne blazine, s katerimi lahko čisto spremeniš celotno podobo z minimalnim vložkom.

Če si bolj minimalistične sorte ali bi rada bolj čiste linije in ne preveč navlake, pa ti svetujem, da si izbereš enostavnejše linije in vključiš kovino.

 

Oči smo si napasli, kaj pa zdaj? Zate sem izbrskala nekaj kosov, pri katerih sem se resno vprašala, kdaj bo prišel čas za prenovo naše terase. Za to še nimam odgovora, ampak če bi jo opremljala zdaj, bi razmišljala o spodnjih kosih (link s klikom na sliko);

   

 

   

 

   

 

   

 

   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Prijava na carske novičke

Premišljena doza interier navdiha naravnost v tvoj nabiralnik.

Samo carska vsebina, brez druge navlake.