HKONCEPT: POHIŠTVO IN DEKORATIVA

HKONCEPT: POHIŠTVO IN DEKORATIVA

Komaj sem čakala, da pride tudi k na

m takšna trgovinica, kot je nov Hkoncept! Dovolj je jamranja “zakaj pri nas ni nič pametnega?“!
Imela sem to čast, da sem že čisto na začetku lahko prišla na obisk in se res prepričala, če je to to, kar manjka v Mariboru.
Jes. Skozi ta čudovita zelena vrata preurejene Ipavčeve vile na Tomšičevi ulici 13, te vodi pot do ene izmed najlepših trgovinic pri nas.

Gremo kar na en ogled;

 

Pozdravljeni v HKONCEPT! Show roomu krasnih kosov pohištva in dekorative v Nizozemskem slogu.

Dobrodošlico ti že takoj izkaže mix stolov različnih barv in dekorativnih blazin.

Razstavno prodajni salon je razdeljen na več vzorčnih prostorov, kamor je smiselno umeščeno pohištvo, navdihnjeno z Nizozemskim slogom opremljanja.

Našli bomo robustne mize iz masivnega lesa, stole za različne namene, elegantne lesene kredence, TV omarice, police,…

in še mnogo popolnih detajlov, ki pašejo praktično v vsak dom.

Posebno mesto v Hkonceptu prav gotovo zaseda tudi keramika (KLIK). Mene so njihove skodelice za kavo popolnoma očarale in ne dvomim, da bodo tudi tebe. Če me spremljaš na Instagramu, potem veš, da ne mine teden, ko ne objavim kakšne njihove skodelice.
Keramične skodelice, sklede in krožniki različnih kolekcij – 70s, kyoto, bold&basic, gallery, home chef, gradient ceramics,… so premišljeno umeščene na mize in police in kar težko je, da ti ne bi ukradle pogleda.

Preproge v vintage izgledu, kuharske pripomočke, sveče, svetila, blazine, nabor dodatkov za dom… tudi nov kavč; vse to najdeš pri Hani. Če si neučakana, lahko ponudbo preveriš na spletni strani TUKAJ. Za inspiracijo pa jih najdeš tudi na Insta – FOLLOW.

V salonu si lahko tudi ogledaš vzorce materialov, se udobno namestiš ob skodelici kave in predebatiraš skupaj z ekipo, katere kombinacije so idealne za tvoj sanjski dom.

Se srečamo pri Hani v HKonceptu!

 

xo, Urška

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijava na carske novičke

Premišljena doza interier navdiha naravnost v tvoj nabiralnik.

Samo carska vsebina, brez druge navlake.