ŠOLSKA TORBA JEUNE PREMIER

ŠOLSKA TORBA JEUNE PREMIER

September se približuje in Mila bo prvič zakorakala v šolo. Ona komaj čaka, jaz malo manj – vseeno je to velik mejnik, ki me opozarja na hitro minevanje otroštva. Malo sem solzna, priznam.

Pa vendar; veselim se skupaj z njo in verjamem, da ji bo v šoli fino.

Živo se spomnim, kako sva skupaj z mamo prvič kupovali šolske potrebščine 24 let nazaj. 24!! Omajgad.

Fajn se mi je zdelo, da sem si lahko sama izbrala torbo, zvezke, copate,… Vedno sem imela nek svoj stil, ki pa se ne more primerjati z Milinim. Pri meni roza barva, bleščice in samorogi niso nič veljali 😀

Verjetno mi je zaradi tega zdaj še toliko bolj zanimivo vse to. Mila si je izbrala takšno šolsko torbo, ki kar kriči njeno ime in za katero se mi zdi, da je narejena za vse Mile tega sveta.

 

Ljubezen na prvi poglej je Jeune Premier It bag midi v dizajnu Lady gadget pink. Najdeš jo tukaj.

Glitters are a girls best friend, unicorns untill the end. All girlpower united in 1 bag … This Lady Gadget Pink will gave you back your swag!

Mislim… need I say more?

Bom vseeno povedala / napisala še nekaj stvari, da razložim, da tukaj ne gre samo za dovršenost dizajna.

Najboljše, da začnem kar s samim modelom torbe, ki spominja na klasično retro aktovko in je zaradi oblike narejena za otroke med 6im in 8im letom. Klasične torbe/velikega nahrbtnika nisem želela za Milo, ker se mi zdi, da še ni primerna za hrbte prvošolcev. Oblika aktovke pa omogoča, da otrok nosi torbo na hrbtu in ne na križu. Meni je to vedno bilo mučno, ko sem si popravljala torbo gor, zategovala naramnice, da mi ni lezla preveč dol na križ, ker potem tudi drža ni bila idealna.

O samem dizajnu itak ne rabim preveč pisati – vidi se z aviona, da so pri Jeune Premier res vse detajle dodelali. Pri materialih so izbrali vodoodbojni in odporen proti umazaniji 360D poliester, ki se zlahka očisti. Pri izdelavi torb pa ne uporabljajo agresivnih kemičnih fiksatorjev. V ponudbi torb najdeš veliko različnih dizajnov, tako za fante, kot za punce.

Teža torbe je 900g, kar pomeni, da je res lahka. Hrbtišče je zelo mehko, hrbtna podpora je narejena iz EVA pene in nudi dobro podporo pri nošenju, je vzdržljiva in trpežna ter UV in vremensko odporna.

Dobra pogruntavščina je tudi easy-locks sistem zapiranja in odpiranja torbe. Zaponke se potegnejo navzdol, torba se odpre, za zapiranje pa se samo približajo magneti v zaponkah in je rešeno.

It bag midi ima še:

– Velik glavni predal z dvema predeloma

– Prednji zunanji žep pod pokrovom

– Dodaten notranji žep za shranjevanje na zadrgo

– Prilagodljive ramenske naramnice

– Vodoodbojna notranja podloga, ki je enostavna za čiščenje

– Priročen ročaj za prenašanje torbe v roki na vrhu torbe

Pri Silly.si pa imajo še peresnice v enakih dizajnih in ostale pripomočke – stekleničke, lučke za v torbo (ja, resno mislim!). Pa da še to napišem – peresnico dobiš polno! Ena skrb manj 🙂

Cena te verjetno na začetku malo šokira, ampak tako bom rekla – price/performance se mi zdi dober. Ne kupuješ samo neke znane znamke, ampak dejansko kvaliteto, ki verjamem, da bo zdržala nekaj let oziroma dokler je otrok ne preraste.

Če pa slučajno še nisi v nakupu šolske torbe in bi raje kaj manjšega v teh čudovitih dizajnih… They’ve got you covered. V ponudbi so v enakih dizajnih še nahrbtniki, vrečaste torbe, torbe za malico,… Jaz imam recimo zase (don’t judge) nagledano to:

Tako, mislim, da smo pripravljeni na šolo. September, čakamo te!

Pa še link do ostalih Jeune Premier izdelkov: klikni tukaj.

 

Se beremo,

 

Urška

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijava na carske novičke

Premišljena doza interier navdiha naravnost v tvoj nabiralnik.

Samo carska vsebina, brez druge navlake.