GIFT GUIDE 2021

GIFT GUIDE 2021

Pa je končno tukaj gift guide! Ni več veliko časa za praznične nakupe in če še nimaš idej, kaj in komu… ti spodnje ideje morda pridejo prav.

Pazila sem, da izpostavim slovenske podjetnike, njihove trgovine ali izdelke. Tako lahko z nakupom podpreš domače podjetnike/ustvarjalce.

Upam, da ti bo nabor idej všeč.

*Povezava do spletne trgovine – klik na ime trgovine.

 

Cvetilnik je nova spletna trgovinica s čebulicami najlepših cvetlic, lonci Bergs Potter, kultnimi svečami in dodatki Ester&Erik. Imajo pa tudi krasne instagramerske škarje, ki dejansko režejo. Darila iz Cvetilnika se bodo sigurno razveselile mame, prijateljice, sestre,..

 

 

Hkoncept že verjetno poznaš, če me spremljaš. Krasna trgovinica z veliko izbiro skodelic za kavo, dodatki, pohištvom – vse ima skandinavski pridih, ponudba pa je premišljeno izbrana.

 

 

 

 

  • KAPE IN DODATKI ATELJE DOBROVOLJC ima letos najbolj srčne kape, ki so lahko krasno darilo.
  • THE BASE LABEL rokavic, kape, šala se tudi verjetno ne bi nihče branil, kajne?

 

 

  • KRISTALI in SVEČE- YOUR SOUL TIME in JASMINA DROLC sta idealna naslova za darilca višjih vibracij, ki se jih bo najbolj razveselil nekdo, ki obrača list v novo poglavje. Pri ORGANICO WAX pa lahko najdeš zelo iskane bubble in Afrodita svečke in podobne izdelke iz sojinega voska.

 

 

  • ČIŠČENJE in okolju prijazni PRIPOMOČKI – MELLOW s svojimi vrhunskimi detergenti in mehčalci, TAJA CLEAN z magičnimi krpicami za čiščenje, ČEBEROLCA z okolju prijazno folijo za živila s čebeljega voska in RIFUZL z lufa biorazgradljivo gobico za pomivanje posode.

 

 

 

 

 

 

  • KAVA, ČAJ & CO – GOAT STORY in STOW poskrbita za kavno razvajanje, ZEN OAZA pa za najkvalitetnejšo matcho pri nas, ki prihaja direkt s Kyota. Za vse oboževalce mandljevega mleka pa je krasna pozornost MIMY mandljeva baza, s katero se izognemo tudi kopičenju plastične embalaže. Bravo!

 

 

  • DNEVNIKI HVALA BO DOVOLJ dnevnik hvaležnosti za najdražje, BUCKETLIST za gurmane in ORGANICER pametni planer za vse tiste, ki bi se radi v prihajajočem letu še bolj organizirali.

 

 

  • DOMAČI IZDELKI IZ BLIŽNJIH KMETIJ – le kdo se ne razveseli domačih & lokalnih dobrot? Štajerci lahko pokukamo h KOVAČNIKU, na kmetijo pri BARONU, na ORGANICFARM k URŠKI ali pa v HIŠO BUDJA, kjer prodajajo bone za razvajanja.

 

Kako se ti zdijo predlogi? Imaš že favorita?

Želim ti vesel in srčen december, preživi ga s svojimi najdražjimi!

xo, Urška

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Prijava na carske novičke

Premišljena doza interier navdiha naravnost v tvoj nabiralnik.

Samo carska vsebina, brez druge navlake.